Acasa

Conditii

a). conditii de utilizare : folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.e-psc.ro implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului care este intretinut si administrat de
SC PROFESSIONAL CARP SRL se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos.
 
b). politica de confidentialitate : www.e-psc.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Informatiile colectate prin intermediul formularelor, chestionarelor, mail-urilor vor putea fi utilizate de SC PROFESSIONAL CARP SRL pentru a elabora estimari, programe de marketing in vederea imbunatatirii serviciilor si produselor oferite. Datele dv. personale nu vor fi divulgate altor persoane sau firme fara acordul dv., insa ele vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau altor autoritati care in baza legii au dreptul sa acceseze aceste date. Sociatatea nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de defectiuni ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul , mail-urile expediate nu contin virusi sau alte elemente care pot dauna calculatorului dv.
 
c). drepturile de autor : intregul continut al site-ului www.e-psc.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala . Folosirea fara acordul scris a SC PROFESSIONAL CARP SRL a oricaror elemente apartinand site-ului www.e-psc.ro se pedepseste conform legilor in vigoare. Societatea ii confera utilizatorului dreptul de a descarca informatiile de pe site doar in vederea folosului propriu, necomercial, cu conditia de a nu modifica simbolurile si textul cu privire la copyright si drepturile de autor. Societatea NU confera dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul , de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul sociatatii. Oferim legaturi spre alte site-uri de acelasi profil sau aproximativ la fel pentru a veni in ajutorul dv. Daca utilizati aceste legaturi nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul acestor site-uri. PROFESSIONAL CARP isi rezerva dreptul de a modifica structura site-ului si de a face alte schimbari fara o avertizare prealabila.
 
d). informatii, comunicari : cei care acceseaza/ viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari pe adresa de  e-mail a firmei : sales@e-psc.ro atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator. Sunt incurajate comentariile si comunicarile care transmit idei, sugestii, intrebari, informatii cu privire la site-ul, produsele si serviciile societatii PROFESSIONAL CARP . In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente se va considera ca utilizatorul confera societatii dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.
 
e). responsabilitati, limitari : ;www.e-psc.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este total lipsit de erori sau ca este complet. PROFESSIONAL CARP SRL ofera garantie pentru toate produsele si serviciile oferite. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta societatii in maxim 48 de ore de la receptionarea produselor. Societatea nu este responsabila pentru nici un tip de pierderi cum ar fi : pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificari fara anuntarea in prealabil a datelor, preturilor, structurii site-ului.
Inapoi
Magazin
Servicii
Nu exista notificari