Acasa

Declaratie de Conformitate

Declaratie de conformitate

     SC Professional Carp SRL cu sediul in Str. Republicii, Nr. 655, Sanpetru, Brasov inmatriculata in Registrul Comertului cu numarul de ordine J08/1211/11.05.2005, cod fiscal R1757474, asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere, conform prevederilor H.G. nr. 1022/2002, O.G. nr. 21/1992, H.G. nr. 394/1995 care se refera la:
- regimul produselor si serviciilor care pot pune în pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului,
- protectia consumatorilor,
- obligațiile ce revin agenților economici — persoane fizice sau juridice — în comercializarea produselor de folosință îndelungată, destinate consumatorilor si indeplinesc parametrii de calitate specificati in documentatia tehnica.

     Certificam conformitatea produselor cu standardele corespunzatoare, cu conditia respecterii normelor de punere in functiune, instalare, utilizare, intretinere, reparatii, depozitare, conservare si transport.

Garantie

     In conformitate cu prevederile legale privind raspunderea pentru produsele livrate se atesta ca produsele livrate sunt noi si nu contin componente electronice second hand sau reconditionate.

      Prin prezentul act garantam calitatea produselor timp de 6 luni de la data livrarii, cu conditia respectarii normelor de punere in functiune, instalare, utilizare, conservare.
 
Conditii de acordare a garantiei :
     Atentie !!
     La solicitarea acordarii garantiei este obligatoriu sa prezentati produsul in ambalajul original insotit de toata documentatia aferenta, factura si certificatul de garantie. Factura nu tine loc de certificat de garantie.
1. Termenul de garantie incepe in momentul cumpararii, si se prelungeste cu perioada cat produsul a fost la reparat in termenul de garantie.
2. Produsele in termen de garantie, atunci cand nu pot fi reparate, sau cand durata de nefunctionare este mai mare de 10% din perioada de garantie, la cererea cumparatorului vor fi inlocuite de persoana autorizata, sau acesta ii va restitui contravaloarea produsului respectiv.
3. Pentru produsele de tip KIT - Do it yourself durata medie de functionare este de 4 ani, timp in care se pot asigura piese electronice de schimb contra cost sau reparatii la cerere.
4. Defectiunile aparute in termenul de garantie, ca urmare a unor defectiuni de fabricatie se repara gratuit in perioada de garantie
4. Produsele care au specificat in instructiunile de folosire ca se monteaza intr-un service autorizat sau de catre o persoana autorizata, beneficiaza de garantie numai daca se prezinta dovada indeplinirii acestei cerinte.
5. Garantiile se rezolva la sediul firmei noastre SC Professional Carp SRL

 
Dreptul la garantie se pierde din urmatoarele motive :
 
1. Garantia se pierde in cazul defectelor care rezulta din nerespectarea normelor de punere in functiune, utilizare, intretinere, exploatare, redate in documentatia tehnica.
2. Garantia este exclusa pentru adaugirile, modificarile executate fara acordul firmei.
3. Neprezentarea in momentul solicitarii reparatiei a facturii originale de cumparare a produsului insotit de certificatul de garantie.
4. Montarea si punerea in functiune se va face cu persoanl cel putin calificat cu respectarea instructiunilor de montaj.
5. Nu dispun de garantie produsele care intra in categoria KIT - Do it yourself cu scop de hobby sau de alta natura.
6. Predarea incompleta a produsului in momentul solicitarii reparatiei in termen de garantie.
7. Produsul prezinta deteriorari de natura mecanica ( socuri, lovituri, sparturi, gauri, etc.).
8. Produsul prezinta defectiuni datorate functionarii in medii improprii ( praf, temperaturi ridicate, umiditate excesiva, etc.).
9. Produsul prezinta defectiuni datorate fluctuatiilor de tensiune pe retea.
10. Produsul prezinta malfunctionalitati datorate manipularii, instalarii sau folosirii neconforme cu instructiunile de utilizare.
11. Garantia se pierde in cazul in care apar defectiuni datorate transportului de la producator la beneficiar.


     Pentru nelamuriri va rugam sa va adresati la sales@psc-audio.ro
Inapoi
Magazin
Servicii
Nu exista notificari